Wie zijn wij

BELANGRIJKE MEDEDELINGEN:

Eind 2022 stoppen stoppen we met
Muziekuitgeverij Tall & Small.
We stoppen met het leveren van boeken per 1 december 2022, gevolgd door de definitieve sluiting per 1 januari 2023. Het boek met Sinterklaas- en Kerstliedjes is door onverwacht grote vraag inmiddels uitverkocht.

Door dit ruim van tevoren aan te kondigen hopen we dat huidige gebruikers van de boeken de methode nog kunnen afronden óf bijtijds nog boeken kunnen bijbestellen. Ook is er dan ruim tijd om te oriënteren op andere methodes.

Belangrijk: De website met ondersteunend materiaal zal voorlopig blijven bestaan.

Als ook deze uit de lucht gaat zullen we ook dat bijtijds melden zodat benodigd materiaal nog gedownload kan worden.
We hebben genoten van de vele jaren waarin we blokfluitspelers met onze boeken een plezier hebben kunnen doen.


Met vriendelijke groet,
Jan Reint Lok

 

CD of MP3?

Een CD was ooit een geweldige toevoeging aan een muziekboek. Eindelijk was het mogelijk om bijv. een begeleiding bij een stuk te hebben of gewoon te horen hoe het moest klinken. 
De CD’s bij onze methodeboeken zijn meer dan een meespeel-CD. Er staan naspeeloefeningen, gehooroefeningen, improvisatieaanzetten, stukjes met enkel begeleiding etc. op, kortom: heel uitdagend en veelzijdig.
De tijd staat niet stil en inmiddels verliest de CD-speler terrein en is al vaak vervangen door smartphone en tablet. Deze apparaten zijn veel handiger en voor ons doel uiterst geschikt. Daarom hebben we, mede door vele verzoeken daartoe, besloten de inhoud van alle CD’s online beschikbaar te maken.
Eerlijkheidshalve moeten we bekennen dat het besluit niet zonder slag of stoot is genomen, je zet per slot materiaal waar hard aan gewerkt is te geef in de etalage.
Het feit dat het vrijwel zeker de opzet van onze methodes ten goede zal komen heeft uiteindelijk de doorslag gegeven.