Wie zijn wij

Wie zijn wij:

Muziekuitgeverij Tall & Small is een kleine uitgeverij van methodeboeken voor sopraanblokfluit en altblokfluit. De uitgeverij is ontstaan uit de vruchtbare samenwerking van een aantal blokfluitdocenten aan de Hengelose muziekschool (tegenwoordig opgegaan in OYFO Kunstenschool). Oorspronkelijk doel was om naast het leren bespelen van het instrument meer uitdaging en avontuur in het blokfluitspelen te brengen. Gezien de reacties die op de uitgaven volgden mogen wij constateren dat we hierin geslaagd zijn.
Klik in het menu op boeken om nog veel meer over onze publicaties te lezen of om er mee aan het werk te gaan.

CD of MP3?

Een CD was ooit een geweldige toevoeging aan een muziekboek. Eindelijk was het mogelijk om bijv. een begeleiding bij een stuk te hebben of gewoon te horen hoe het moest klinken. 
De CD’s bij onze methodeboeken zijn meer dan een meespeel-CD. Er staan naspeeloefeningen, gehooroefeningen, improvisatieaanzetten, stukjes met enkel begeleiding etc. op, kortom: heel uitdagend en veelzijdig.
De tijd staat niet stil en inmiddels verliest de CD-speler terrein en is al vaak vervangen door smartphone en tablet. Deze apparaten zijn veel handiger en voor ons doel uiterst geschikt. Daarom hebben we, mede door vele verzoeken daartoe, besloten de inhoud van alle CD’s online beschikbaar te maken.
Eerlijkheidshalve moeten we bekennen dat het besluit niet zonder slag of stoot is genomen, je zet per slot materiaal waar hard aan gewerkt is te geef in de etalage.
Het feit dat het vrijwel zeker de opzet van onze methodes ten goede zal komen heeft uiteindelijk de doorslag gegeven.