Wie zijn wij

BELANGRIJKE MEDEDELINGEN:

Eind 2022 zijn we gestopt met
Muziekuitgeverij Tall & Small.

Belangrijk: De website met ondersteunend materiaal zal offline gaan per 1 september 2024.

We raden u wel aan het materiaal wat u regelmatig gebruikt op te slaan op uw eigen computer.


We hebben genoten van de vele jaren waarin we blokfluitspelers met onze boeken een plezier hebben kunnen doen en willen een ieder die met ons heeft samengewerkt hartelijk bedanken voor de inbreng.

Met vriendelijke groet,
Jan Reint Lok

CD of MP3?

Een CD was ooit een geweldige toevoeging aan een muziekboek. Eindelijk was het mogelijk om bijv. een begeleiding bij een stuk te hebben of gewoon te horen hoe het moest klinken. 
De CD’s bij onze methodeboeken zijn meer dan een meespeel-CD. Er staan naspeeloefeningen, gehooroefeningen, improvisatieaanzetten, stukjes met enkel begeleiding etc. op, kortom: heel uitdagend en veelzijdig.
De tijd staat niet stil en inmiddels verliest de CD-speler terrein en is al vaak vervangen door smartphone en tablet. Deze apparaten zijn veel handiger en voor ons doel uiterst geschikt. Daarom hebben we, mede door vele verzoeken daartoe, besloten de inhoud van alle CD’s online beschikbaar te maken.
Eerlijkheidshalve moeten we bekennen dat het besluit niet zonder slag of stoot is genomen, je zet per slot materiaal waar hard aan gewerkt is te geef in de etalage.
Het feit dat het vrijwel zeker de opzet van onze methodes ten goede zal komen heeft uiteindelijk de doorslag gegeven.