Sint- en Kerst

BELANGRIJKE MEDEDELING:

Eind 2022 zijn we gestopt met Muziekuitgeverij Tall & Small.

Belangrijk:  Per 1 september 2024  stopt ook de ondersteunende website.  Wij proberen al het lesmateriaal op een zo handig mogelijke manier online te zetten. We moeten echter roeien met de riemen die we hebben, daarom adviseren wij u het materiaal wat u gebruikt zo snel mogelijk te downloaden.

GELUIDSBESTANDEN

De meespeelbestanden bij dit boek zijn wat anders dan die uit de methodeboeken. Daarin tref je verschillende inleidingen aan zoals tikken, voorspelen, intro’s etc., dit met het doel om te leren gaan met verschillende manieren van aangeven wanneer begonnen moet worden met spelen en hoe snel.

In dit boek gaat het louter om het spelen van de leuke liedjes en prachtige kerstmuziek, daarom is bij elk liedje/muziekstuk gekozen voor een voorspel.
De begeleiding van de sinterklaasliedjes wordt gespeeld op piano door Rob Horsting, een fantastische jazzpianist. Hij heeft alle begeleidingen improviserend ingespeeld met geweldig resultaat.

In het kerstgedeelte vind je meerdere begeleidingsinstrumenten. 

Wil je de liedjes overzetten op een mp3-speler dan is het handig om dit ZIP-bestand:  Sinterklaas & Kerstliedjes te downloaden,  op je computer uit te pakken  en het daarna op je speler te zetten.